Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε…»

Από thessports.gr:Σε συνέντευξή του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο PAOK Sports Arena ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, έπειτα από εννιά χρόνια, αλλά και στους λόγους που τον οδήγησαν στο να φύγει το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: thessports.gr
Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε…»

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Ένιωσα διαφορετικά, σε σχέση με αυτό που νιώθω κάθε φορά όταν πηγαίνω να δώσω έναν εκτός έδρας αγώνα. Μετά από 9 χρόνια, ήρθα στο «Παλατάκι» να παίξω ως αντίπαλος, απέναντι σε μια ομάδα η οποία με βοήθησε και τη βοήθησα, με την οποία ήταν αμοιβαία τα αισθήματα», εξομολογήθηκε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, αρχηγός μέχρι το καλοκαίρι του «Δικεφάλου», όταν και αποφασίστηκε να πάψει να αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας.

Η κουβέντα μαζί του έγινε ελάχιστα λεπτά μετά τη φιλική μάχη που έδωσαν ο ΠΑΟΚ και ο Κολοσσός το απόγευμα της Παρασκευής (24/9)- στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο νέο πρωτάθλημα- στην έδρα των «ασπρόμαυρων».

«Χθες το βράδυ (σ.σ. 23/9) κοιμήθηκα καλά, σήμερα (24/9) το πρωί που ξύπνησα, όμως, άρχισα να σκέφτομαι πως θα δω ανθρώπους από τα παλιά, όλη αυτή η κατάσταση, η σκέψη, με έκανε να νιώσω τη διαφορετικότητα που θα είχα να αντιμετωπίσω. Με το που μπήκα στο γήπεδο για να παίξω (σ.σ. εισέπραξε «ζεστό» χειροκρότημα από τους φιλάθλους που ήταν στις κερκίδες, το ίδιο συνέβη και κατά την παρουσίασή του με τον Κολοσσό πριν το τζάμπολ), όπως ισχύει για όλους τους επαγγελματίες, έβαλα πρώτα από όλα την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι τώρα. Αυτήν τη στιγμή ανήκω στον Κολοσσό, οπότε το μυαλό και το κορμί μου είναι με την ομάδα μου. Αποβάλλω όλα τα υπόλοιπα από το μυαλό μου και προσπαθώ να παίξω για την ομάδα μου», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Για όσα έγιναν στη διάρκεια του καλοκαιρού και οδήγησαν στο «διαζύγιο» του με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ δε με ήθελε. Αυτό που ένιωσα από τη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση, ήταν ότι το κλίμα απέναντι μου δεν ήταν θετικό. Μετά την πρόταση που μου έκαναν, επιβεβαιώθηκε η αίσθηση που είχα, οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο να γίνει. Ήθελα να νιώσω ότι με θέλουν. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, νομίζω πως ήταν ξεκάθαρη η απάντησή τους, δε νομίζω πως μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό για να μη φύγω».

Για το αν θεωρεί πως το «θέλω» του, το να κρεμάσει τα παπούτσια του ως αθλητής με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (σ.σ. όταν αποφασίσει να αφήσει την ενεργό δράση), είναι εφικτό, απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ για να κλείσω την καριέρα μου, δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό τώρα».

Διαβάστε ακόμη...