Ντέρμπι με κόσμο μετά από 1,5 χρόνο (vid)

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής περιμένει στην Τούμπα την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten και εκτός από την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στο πάγκο της ομάδας σε έναν αγώνα με την ΑΕΚ, υπάρχει και η παρουσία του κόσμου που κάνει τον αγώνα εντελώς διαφορετικό.
Πηγή: paok24.com
Ντέρμπι με κόσμο μετά από 1,5 χρόνο (vid)

Από την εποχή της πανδημίας και μετά ο ΠΑΟΚ έχει υποδεχτεί την ΑΕΚ 4 φορές στην Τούμπα με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα τη σεζόν 2019-20 στα play-off. Και στα 4 παιχνίδια όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε οπαδούς στις κερκίδες του, κάτι που συνέβαινε σε όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα.

Η αρχή της φετινής σεζόν έφερε και πάλι τον κόσμο να μπορεί να μπει στο γήπεδο με τις διατάξεις που ορίζει η κυβέρνηση και μάλιστα έδωσε το "παρών" και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μποχίμινα και την Ριέκα, αλλά και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αύριο θα είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με κόσμο στην Τούμπα, μετά τις 4 Μαρτίου του 2020, όταν ο Δικέφαλος είχε υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδας.

Τότε όπως θα θυμούνται οι περισσότεροι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό, αφού είχε μείνει πίσω στο σκορ με 0-2 νωρίς στον αγώνα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα, άφησε υποσχέσεις για συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου. Από εκείνο το παιχνίδι, πολλοί είναι οι παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ και αύριο θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Φερνάντο Βαρέλα, ο Τσούμπα Άκπομ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Θυμηθείτε την γεμάτη Τούμπα σε ένα ντέρμπι, μία εικόνα που θα είναι κοντά στα δεδομένα της αυριανής αναμέτρησης, μιας και ο κόσμος θα είναι σίγουρα λιγότερος, ενώ η θύρα 4 παραμένει κλειστή.

Διαβάστε ακόμη...