Τα πλάνα Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Από thessports.gr:Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα αύριο (20:30) ολοκληρώνεται σήμερα με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: thessports.gr
Τα πλάνα Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ντέρμπι

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άρχισε από χθες να δουλεύει πάνω στις απαιτήσεις τις αναμέτρησης και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ομάδα του. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις (σε άμυνα και επίθεση) αλλά έδειξε συνάμα πως δεν έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα.

Δεδομένη θέση στην αρχική ενδεκάδα έχει ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, όπως επίσης και οι Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ σε ότι αφορά την αμυντική τετράδα. Στον άξονα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει το δίδυμο Σβαμπ – Κούρτιτς, ενώ είναι υπαρκτό το σενάριο να αρχίσει πάλι στην βασική ενδεκάδα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σε έναν σύνθετο ρόλο τρίτου χαφ και επιτελικού μέσου.

Σε ότι αφορά τα άκρα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα με τον Λουτσέσκου να σκέφτεται να τον τοποθετήσει στα δεξιά αντί του Τέιλορ σε σχέση με το βασικό σχήμα στο Αγρίνιο.

Οι Ζίβκοβιτς – Μουργκ διεκδικούν μια θέση στα εξτρέμ για δεξιά, ενώ στα αριστερά παίζεται ανάμεσα σε Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα, αν ο Αουγκούστο πάρει θέση πίσω από τον επιθετικό. Σε διαφορετική περίπτωση που ο Βραζιλιάνος χαφ μείνει στον πάγκο ή παίξει σε δυάδα με έναν από τους Σβαμπ ή Κούρτιτς, ο «Μπίσε» θα παίξει ως επιτελικός μέσος και ο Μιτρίτσα θα συνεχίσει το σερί των βασικών του συμμετοχών στην ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Σε ότι αφορά την επίθεση φαίνεται πως ο Σφιντέρσκι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Τσούμπα Άκπομ.

Διαβάστε ακόμη...