Ο Λύρατζης άνοιξε τον… δρόμο των ανανεώσεων

Από sfina.gr: Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουν μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και όπως φαίνεται οι ανανεώσεις άρχισαν από την πιο μικρή σε ηλικία περίπτωση, αυτή του Λευτέρη Λύρατζη.
Πηγή: sfina.gr
Ο Λύρατζης άνοιξε τον… δρόμο των ανανεώσεων

Ο Καβαλιώτης ακραίος μπακ υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ωστόσο τα... δύσκολα είναι μπροστά για τον Δικέφαλο σε ότι αφορά τις ανανεώσεις.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ αριθμεί αυτή την στιγμή 29 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 14 έχουν μπει ήδη στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους!

Εκτός από τους τρεις δανεικούς που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα και για τους οποίους θα παρθούν αποφάσεις στο τέλος της σεζόν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ασχοληθεί με τα συμβόλαια άλλων 11 ποδοσφαιριστών με τους οποίους βέβαια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόσφατα ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι το θέμα των ανανεώσεων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αν είναι κάπως νωρίς ακόμα. Πάντως δεν θα αργήσει ο ΠΑΟΚ να αρχίσει διαπραγματεύσεις με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...