Πιο δυνατός, αλλά και πάλι χωρίς κλεψίματα!

Από paok24.com: Πραγματοποιώντας μία ακόμα εμφάνιση στα στάνταρ που μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την έδρα του Παναιτωλικού νικώντας με 1-2.
Πηγή: paok24.com
Πιο δυνατός, αλλά και πάλι χωρίς κλεψίματα!

Τα γνωστά προβλήματα με την πίεση που ασκούν ή καλύτερα που δεν ασκούν οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας, αρχίζουν και απασχολούν περισσότερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου που χθες έκανε και την ξεχωριστή επιλογή του Ντόουγκλας πίσω από τον φορ.

Είναι χαρακτηριστικό πως και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο προηγούμενο με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Άκπομ, Μίτριτσα και Μουργκ που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα, αλλά και οι Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς που πέρασαν ως αλλαγή δεν πραγματοποίησαν κανένα κλέψιμο.

Στην προσπάθεια να βρει μία λύση ο Ράζβαν Λουτσέσκου προχώρησε στη χρησιμοποίηση από την αρχή του παιχνιδιού ενός τρίτου χαφ στο χώρο του κέντρου. Η παρουσία του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην ενδεκάδα στη χθεσινή αναμέτρηση, αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ, έδωσε την απαιτούμενη σκληράδα που έλειπε στο παιχνίδι της Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος μέσος με τα τρεξίματα και την πίεση που άσκησε στην μπάλα προσπάθησε να χαλάσει την ανάπτυξη της ομάδας του Αναστασίου, ενώ ενδεικτικό της πίεσης είναι ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας κάνει 4 φάουλ.

Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα που παρουσιάσαμε μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα για την πίεση που ασκεί ο ΠΑΟΚ έχει προβληματίσει το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου και γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με την παρουσία ενός παίκτη που δεν ανήκει στους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Μένει να φανεί αν ο Ρουμάνος προπονητής με αυτόν τον τρόπο έχει βρει το αντίδοτο στην ανεπαρκή πίεση των επιθετικών του και αν στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ αποφασίσει με αυτό το σχήμα να χτυπήσει την ασταθή αμυντική λειτουργία των κιτρινόμαυρων.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...