Τέσσερα συνεχόμενα διπλά, τρία χρόνια μετά…

Από paok24.com: Με το νικηφόρο πέρασμά του από το Αγρίνιο, ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια που έδωσε μακριά από την Τούμπα.
Πηγή: paok24.com
Τέσσερα συνεχόμενα διπλά, τρία χρόνια μετά…

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε αυτό το σερί εκτός έδρας νικών από την Κροατία και τη νίκη-πρόκριση επί της Ριέκα. Aκολούθησε η επικράτηση εναντίον της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα του Europa Conference League, για να έρθουν στη συνέχεια οι δύο εκτός έδρας νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό, έδρες που παραδοσιακά βάζουν δύσκολα στους ασπρόμαυρους.

Τη σεζόν 2018-19 το κοντέρ για τους παίκτες του Ρουμάνου προπονητή, είχε σταματήσει στις 5 συνεχόμενες νίκες μακριά από την Τούμπα. Είχε ξεκινήσει στις 2/9/2018 με την επικράτηση με 0-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, στη συνέχεια ήρθε το νικηφόρο πέρασμα από τον ΟΦΗ με 1-3, η καθοριστική νίκη επί του Ολυμπιακού με 0-1, για να ακολουθήσει η αναμέτρηση για το Europa League και το εντυπωσιακό 1-4 με την Μπάτε Μπορίσοφ. H πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη ήρθε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τη νίκη με 1-2 απέναντι στον Άρη. Το σερί εκείνη τη χρονιά σταμάτησε 2 μήνες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 3/11/2018 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, με τον Δικέφαλο να παραμένει αήττητος, αλλά να "κολλάει" στο 1-1.

Μπορεί η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας να μην είναι η καλύτερη, το γεγονός όμως ότι σε μία δύσκολη αγωνιστικά περίοδο η ομάδα καταφέρνει να παίρνει με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο τις νίκες στα μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια, δίνει στον προπονητή τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να περάσει τη φιλοσοφία του, αλλά και στους παίκτες να πιστέψουν στο πλάνο και να αποκτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θυμίζουμε ότι το επόμενο εκτός έδρας ματς είναι στο Ηράκλειο τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...