«Έχω προσαρμοστεί 100% στον ΠΑΟΚ»

Από novasports.gr: Ο Λούκας Τέιλορ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Πηγή: novasports.gr
«Έχω προσαρμοστεί 100% στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Αυτό που θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι πρέπει να έχουμε τον έλεγχο περισσότερο γενικότερα στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Είναι σίγουρο πως θα βρούμε μπροστά μας και παιχνίδια που ο αντίπαλος θα αγωνίζεται πιο αμυντικά, οπότε πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κυκλοφορία, να έχουμε υπομονή έτσι ώστε να βρούμε τις κατάλληλες στιγμές και προϋποθέσεις, για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να μην δεχτούμε ταυτόχρονα φάσεις στις αντεπιθέσεις».

Για το κατά πόσο είναι καλά τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: «Νομίζω πως όταν έχεις ένα παιχνίδι την εβδομάδα και δεν έχεις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις, είναι πιο εύκολο από την άποψη ότι έχεις περισσότερο τον χρόνο να δουλέψεις και να διορθώσεις τα πράγματα που δεν πήγαν καλά. Επίσης έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστείς, να κάνεις την αποθεραπεία σου με έναν σωστό τρόπο, γιατί όταν έχεις παιχνίδι κάθε τρείς μέρες η αποθεραπεία είναι λίγο πιο δύσκολη. Γενικά νομίζω ότι για έναν ποδοσφαιριστή είναι προτιμότερο να έχει λίγο περισσότερο χρόνο ανάμεσα στα παιχνίδια».

Για το πώς νιώθει αυτό το πρώτο διάστημα στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως αυτό το πρώτο διάστημα στην ομάδα συνολικά έχει κυλήσει πάρα πολύ καλά. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως έχω προσαρμοστεί στο 100%, σίγουρα αγωνιστικά υπάρχουν πράγματα που θέλω και μπορώ να βελτιώσω στο παιχνίδι αλλά νομίζω πως γι' αυτό το πρώτο διάστημα εδώ που βρίσκομαι τα αποτελέσματα είναι θετικά».

Διαβάστε ακόμη...