Οι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών του ΠΑΟΚ Β

Από paok24.com:Το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β', ο οποίος δημιουργήθηκε το καλοκαίρι και θα δώσει το παρών στην Super League 2 (όταν με το καλό ξεκινήσει αυτό το πολύπαθο πρωτάθλημα με όσες ομάδες τα καταφέρουν) έχει ολοκληρωθεί αναφορικά με τις τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών που έχουν δικαίωμα οι Β' ομάδες να έχουν δηλωμένους.
Πηγή: paok24.com
Οι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών του ΠΑΟΚ Β

Για τις Β' ομάδες υπάρχει μια σειρά από ιδιαιτερότητες και μια από αυτές είναι οι ηλιακοί περιορισμοί. Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στο ρόστερ του δυο ποδοσφαιριστές που του ανήκαν πριν το καλοκαίρι, και πρόσθεσε και έναν απόφοιτο των δικών του ακαδημιών, που θα ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από δανεισμό είναι οι Νίκος Μπουργάνης (24 χρ.) και Δημήτρης Φασίδης (25 χρ.). Τόσο ο Μπουργάνης όσο και ο Φασίδης αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, από τον Βόλο και την Ξάνθη αντίστοιχα. Ο τρίτος είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (29 χρ.) ο οποίος έχει γράψει στο παρελθόν 32 συμμετοχές με τον Δικέφαλο, εκ των οποίων οι δυο σε αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...