Πασχαλάκης: «Έχω μάθει από την κριτική, κοιτάω το καλό της ομάδας μου»

Από sdna.gr:Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα στην Τρίπολη και σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Δικέφαλος πρέπει άμεσα να βρει ομοιογένεια, ενώ όπως είπε μέσα από τέτοιες νίκες η ομάδας αποκτά ψυχολογία.
Πηγή: sdna.gr
Πασχαλάκης: «Έχω μάθει από την κριτική, κοιτάω το καλό της ομάδας μου»

Ο πορτιέρε του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχονται οι τερματοφύλακες, ενώ εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για τους βαθμούς που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Total Football» στο Open TV:

«Ένας δύσκολος αντίπαλος, δυσκολεύει όλες τις ομάδες που έρχονται εδώ. Μια ομάδα με πολλούς ξένους, ξέραμε τι θα αντιμετωπίζουμε συνήθως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, εδώ. Πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».

Για το πόσο δύσκολο είναι για τον ΠΑΟΚ ότι ψάχνει ομοιογένεια:

«Οφείλεται στις πολλές αλλαγές που κάνουμε, τώρα έχουμε μπει σε ένα δρόμο, με έναν προπονητή που έχει ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε ξεκάθαρες οδηγίες και πρέπει να αφομοιώνουμε περισσότερο αυτά που μας λέει. Χρόνο δεν έχουμε, πρέπει άμεσα να βρούμε τη λύση, να μπορέσουμε να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο, κρατάμε και θετικά και αρνητικά. Σε παιχνίδι που δεν είσαι καλός και το παίρνεις, αποκτάς ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και το χρειαζόμαστε αυτό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί:

«Πρέπει να γίνει μια καλή διαχείριση, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και στη συνέχεια στο Κύπελλο. Έχουμε τον ειδικό, τον προπονητή μας, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να βγάζουμε συμπεράσματα, να βελτιώσουμε τα αρνητικά και ότι καλύτερο για τη συνέχεια».

Για το λάθος του Ζίβκοβιτς και την κριτική που δέχονται οι τερματοφύλακες:

«Έχω μάθει από την κριτική, ζεις με αυτό. Πρέπει να σε κάνει καλύτερο. Δε δίνω απαντήσεις, κοιτάω το καλό της ομάδας μου. Χαίρομαι πολύ που πήραμε βαθμούς, πρέπει να γεμίσουμε το «σακούλι».

Διαβάστε ακόμη...