«Θα δώσω συγχαρητήρια στον Πασχαλάκη»

Από paok24.com: Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε αρχικά στην κάμερα της NOVA, μετά τα χειροκροτήματα των φίλων γηπεδούχων. «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και τους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: paok24.com
«Θα δώσω συγχαρητήρια στον Πασχαλάκη»

Γιατί έδωσαν την ψυχή τους στον αγώνα και με πάρα πολύ πάθος και με πάρα πολλή ποιότητα και παρ' όλο που το αποτέλεσμα δεν αντιστοιχεί στις προσπάθειες τους, τουλάχιστον δέχθηκαν τους χαιρετισμούς».

Για το πλάνο του Αστέρα και τα λάθη στο γκολ του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Σίγουρα είναι αδύνατο σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι να μην υπάρχουν λάθη, κάναμε κάποια σήμερα, θα κάνουμε και στο μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι ότι παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Είδαμε ότι αυτό μπορεί να φέρε αποτελέσματα παρ' όλο που δεν έφερε σήμερα αλλά τουλάχιστον δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε το πλάνο το οποίο έχουμε να πιστεύουμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα φέρει αποτέλεσμα.

Όσο γι' αυτό που θα έλεγε στον Πασχαλάκη μετά τη σημερινή του εμφάνιση; «Τι να κάνουμε, θα του δώσω συγχαρητήρια, γιατί έκανε πραγματικά μια πολύ καλή εμφάνιση, για εμάς θεωρώ πως ήμασταν όντως λίγο άτυχοι» είπε ο Ράσταβατς.

Διαβάστε ακόμη...