Επιστροφές και ερωτηματικά!

Από paok24.com: Στην αναμέτρηση κόντρα στη Λίνκολν, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κράτησε στον πάγκο τους Φερνάντο Βαρέλα, Στέφαν Σβαμπ και πέρασε ως αλλαγές τους Κάρολ Σφιντέρσκι και Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 73ο και 83ο λεπτό αντίστοιχα.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφές και ερωτηματικά!

Ουσιαστικά, οι παραπάνω τέσσερις δεν καταπονήθηκαν την Πέμπτη προκειμένου να είναι "φρέσκοι" στο αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με όλους να προαλείφονται για τη βασική ενδεκάδα.

Κάπως έτσι, ο Φερνάντο Βαρέλα θα αποτελέσει μαζί με τον Ενέα Μιχάι το δίδυμο των στόπερ από τη στιγμή που ο Άνχελ Κρέσπο τέθηκε νοκ άουτ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναμένεται να υπερασπιστεί το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Στέφαν Σβαμπ θα... συναντηθεί εκ νέου με τον Γιάσμιν Κούρτιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει ένα προβάδισμα έναντι του Τσούμπα Άκπομ για την κορυφή της επίθεσης.

Σε ότι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις και ενώ η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και ο Λούκας Τέιλορ έχει ένα προβάδισμα έναντι του Ροντρίγκο Σοάρες για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πολλά για την μεσοεπιθετική τριάδα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι απόλυτα "μάχιμος", μετά την περιπέτεια που πέρασε λόγω κορωνοϊού, με τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Τόμας Μουργκ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Σίντζι Καγκάβα να αποτελούν τις υπόλοιπες επιλογές.

Διαβάστε ακόμη...