Τι συμβαίνει με τις Λι;

Από paok24.com:Ανοιχτό παραμένει το μέτωπο που έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τις προσπάθειες που κάνει για την απόκτηση των αδελφών Λι.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με τις Λι;

Ο Δικέφαλος εδώ και καιρό έχει έρθει σε συμφωνία με την πασαδόρο Λι Ντα Γιανγκ και με την ακραία Λι Γιάε, όμως η τιμωρία που υπάρχει εις βάρος τους σε ισχύ από την Κορεάτικη Ομοσπονδία «μπλοκάρει» την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους στις κυπελλούχες Ελλάδας.

Οι άνθρωποι του τμήματος συνεχίζουν τις προσπάθειες τους και τις συζητήσεις με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε το... σήριαλ να έχει happy end και έτσι οι αδελφές Λι να γίνουν οι πρώτες Κορεάτισσες στην ιστορία που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι άλλωστε δύο παίκτριες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό το λόγο θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια προκειμένου το θέμα να ολοκληρωθεί, ακόμα και αν χρειαστεί η παρέμβαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας η οποία φαίνεται διατεθειμένη να ανάψει το πράσινο φως, παρά τις αντιρρήσεις των Κορεατών.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως αρκετά κορεάτικα μέσα ενημέρωσης σε άρθρα που φιλοξενούν επισημαίνουν ότι η Ομοσπονδία της χώρας έχει εξαντλήσει την αυστηρότητα της απέναντι στις δύο αθλήτριες και δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο για παρόμοιες περιπτώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά πέρασαν στα... ψιλά.

Όσον αφορά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ημερομηνίες άφιξης των δύο παικτριών στην Ελλάδα, αλλά και σε οικονομικά δεδομένα, διαψεύδονται από πλευράς Δικέφαλου.

Διαβάστε ακόμη...