Νέο φιλικό του ΠΑΟΚ mateco με την Pelister Bitola (18/9, 14:30)

Από paokbc.gr: Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την Pelister Bitola, στο πέμπτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.
Πηγή: paokbc.gr
Νέο φιλικό του ΠΑΟΚ mateco με την Pelister Bitola (18/9, 14:30)

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον κόουτς Λυκογιάννη να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι παίκτες και είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή του ΠΑΟΚ mateco για το αυριανό φιλικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Pelister Bitola, όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco, θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης και θα παραστεί στην παρουσίαση των επίσημων εμφανίσεων της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 18:00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στο περίπτερο 8.

Υπενθυμίζεται ότι κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και ο επόμενος φιλικός αγώνας του ΠΑΟΚ mateco, την προσεχή Τετάρτη (22/9, 15:00) απέναντι στην Cernomorets Burgas.

Το πρώτο ανοικτό για τους φιλάθλους της ομάδας παιχνίδι, θα είναι ο φιλικός αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Παρασκευή 24/9.

Διαβάστε ακόμη...