Με μια ατάκα, ο Μιχάι είπε όλη την αλήθεια για ΠΑΟΚ! (pic)

Από sdna.gr : Αν κάτι κρατά ο ΠΑΟΚ από την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Κάτι που αναγνωρίζουν δημοσίως και οι πρωταγωνιστές, με τον Ενέα Μιχάι να παρουσιάζει με μια ατάκα, όλη την αλήθεια του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Με μια ατάκα, ο Μιχάι είπε όλη την αλήθεια για ΠΑΟΚ! (pic)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για νίκη με κάθε κόστος και η αποστολή του στο Γιβραλτάρ στέφθηκε με επιτυχία δεδομένης της νίκης και των τριών βαθμών στην κούρσα των ομίλων. Από εκεί και πέρα είναι σαφές πως η κουβέντα μπορεί να ανοίξει περαιτέρω καθώς ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την εικόνα του σε ένα ακόμη παιχνίδι, μοιάζει πως έχει ακόμη ανοιχτές πληγές, επιβεβαιώνοντας στο γήπεδο πως θέλει αρκετή δουλειά, δίνοντας μάχη με το χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με εφτά αλλαγές στη βασική του σύνθεση συγκριτικά με το... κάζο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τον Ενέα Μιχάι να παίρνει φανέλα βασικού στη λογική της διαχείρισης των non stop παιχνιδιών του ΠΑΟΚ σε Ευρώπη και Ελλάδα αλλά και στην ενεργοποίηση όλου του ρόστερ καθώς όπως έχει επισημάνει ο τεχνικός του Δικεφάλου, όλοι φαντάζουν χρήσιμοι.

Το αξιοσημείωτο της επομένης για τον ΠΑΟΚ είναι η παραδοχή δια στόματος των πρωταγωνιστών πως η ομάδα δεν πατά όσο καλά θα ήθελε, η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ΄όσο θα περίμενε κανείς και το μόνο που πρέπει να κρατήσει ο Δικέφαλος είναι οι τρεις βαθμοί και η αυτοπεποίθηση που έλαβαν ορισμένα πρόσωπα...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ανέφερε: «Ξέρουμε ότι δεν ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς αλλά κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς...».

Διαβάστε ακόμη...