Λόλο Σολέρ στο SDNA: «Είμαστε μια ταπεινή ομάδα, χωρίς σταρ - Θα έχουμε πολλή δουλειά με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Πριν την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Conference League στο Γιβραλτάρ, το SDNA έδωσε το λόγο στον τερμαφύλακα της Λίνκολν, Λόλο Σολέρ: «Είμαστε μια ταπεινή ομάδα, χωρίς σταρ...».
Πηγή: sdna.gr
Λόλο Σολέρ στο SDNA: «Είμαστε μια ταπεινή ομάδα, χωρίς σταρ - Θα έχουμε πολλή δουλειά με τον ΠΑΟΚ»

Έτοιμη να ζήσει το... όνειρο στη φάση των ομίλων είναι η Λίνκολν που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa Conference League (16/9, 19:45), αν και πρόλαβε ήδη να γράψει ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που μπαίνει σε φάση ομίλων σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι γιατί έπρεπε να ξεπεράσουμε αρκετές δυσκολίες για να φτάσουμε σήμερα εδώ! Δεν ήταν εύκολο...», ανέφερε ο Λόλο Σολέρ στη συνέντευξή του στο SDNA!

Ο Δικέφαλος θα βρει απέναντί του την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά και πιθανότατα του τουρνουά, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, η Λίνκολν αποτελείται από ημιεπαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θέλουν να βάλουν δύσκολα και στις τρεις ομάδες του ομίλου...

«Πιστεύω πως τα φαβορί του ομίλου μας είναι ξεκάθαρα η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα παλέψουμε για να κάνουμε δύσκολα τα πράγματα...», τόνισε ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο οποίος στην «παρουσίαση» της Λίνκολν, υπογράμμισε πως είναι ένα σύνολο χωρίς σταρ, μια ταπεινή ομάδα:

«Είμαστε ένα ταπεινό κλαμπ, με ταπεινούς παίκτες. Δεν έχουμε τους "αστέρες" και τις... προσωπικότητες. Αλλά νιώθουμε μια εξαιρετική ομάδα. Πολλοί από εμάς απασχολούμαστε με δουλειές εκτός ποδoσφαίρου. Αυτό που μας συμβαίνει είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς».

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Όπως παραδέχθηκε ο Λόλο Σόλερ, η προοπτική της νίκης θα τους έκανε ευτυχισμένους, ωστόσο, γνωρίζουν από πριν πως ο ΠΑΟΚ θα τους δυσκολέψει πολύ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα, αδιαμφισβήτητης φήμης! Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Σίγουρα το αποτέλεσμα που θα με έκανε ευτυχισμένο είναι η νίκη αλλά ρεαλιστικά θέλω να κάνουμε ένα παιχνίδι και να μην δεχθούμε γκολ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Βέβαια είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα έχουμε πολλή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα μας δυσκολέψει πολύ...».

Διαβάστε ακόμη...