Οι έμπειροι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Από paok24.com:Από το Γιβραλτάρ αρχίζει απόψε η ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ στη νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League και ενώ υπάρχουν μερικά ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ράζβαν Λουτσέσκου εναντίον της Λίνκολν, ας δούμε τους παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρώπη με το Δικέφαλο στο στήθος.
Πηγή: paok24.com
Οι έμπειροι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος τερματοφύλακας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ σήμερα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετράει ήδη 21 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια φορώντας τα ασπρόμαυρα.

Στην άμυνα βρίσκονται οι πλέον έμπειροι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στην Ευρώπη. Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει συμπλήρώσει 42 συμμετοχές, ενώ ο παρτενέρ του Άνχελ Κρέσπο μετράει 40 ευρωπαϊκά ματς με τον ΠΑΟΚ. Από κοντά ακολουθεί και ο αρχηγός της ομάδας, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να έχει φτάσει τις 35 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμα μπαρουτοκαπνισμένος στην Ευρώπη με τους ασπρόμαυρους, είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, έχοντας αγωνιστεί 28 φορές, ενώ παρά το γεγονός ότι είναι νεότεροι από όλους τους παραπάνω, διψήφιο αριθμό έχουν φτάσει ήδη και οι δύο επιθετικοί της ομάδας με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να έχει 16 συμμετοχές και τον Τσούμπα Άκπομ 11.

Τέλος ένας από τους απόντες της αποψινής αναμέτρησης, αλλά από τους πιο έμπειρους σε ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ο Όμάρ Ελ Καντουρί με 26 συμμετοχές, με την παρουσία του Μαροκινού μεσοεπιθετικού στα επόμενα παιχνίδια της διοργάνωσης να δίνει στον Ρουμάνο τεχνικό μία έξτρα λύση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βαγγέλης Πάνος

Διαβάστε ακόμη...