Βετεράνοι ΠΑΟΚ για Κουϊρουκίδη: «Η παρουσία του οδηγός για τις επόμενες γενιές»

Από sdna.gr:Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Δικεφάλου, στην είδηση του χαμού του Λάμπη Κουϊρουκίδη, με τον Σύλλογο Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, να εκδίδει ανακοίνωση, αποχαιρετώντας μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: sdna.gr
Βετεράνοι ΠΑΟΚ για Κουϊρουκίδη: «Η παρουσία του οδηγός για τις επόμενες γενιές»

Ο Λάμπης Κουϊρουκίδη, που συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με τον ΠΑΟΚ, αποτελούσε τον μεγαλύτερο εν ζωή βετεράνο ποδοσφαιριστή του συλλόγου, με την είδηση του χαμού του να σκορπίζει θλίψη στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

«Η παρουσία του ήταν οδηγός για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών και η διαδρομή του στον ΠΑΟΚ γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας κατά αυτόν τον τρόπο, μια εμβληματική μορφή για τον Δικέφαλο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ:

Ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του Λάμπη Κουϊρουκίδη, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου.

Η παρουσία του ήταν οδηγός για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών και η διαδρομή του στον ΠΑΟΚ γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαβάστε ακόμη...