Λυκογιάννης: «Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο» (vid)

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το τουρνουά στην Καρδίτσα με δύο νίκες και με τον τεχνικό της ομάδας να εκφράζει την ικανοποίηση του για τις εμφανίσεις των παικτών του.
Πηγή: sdna.gr
Λυκογιάννης: «Η ομάδα είναι στο σωστό δρόμο» (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης έβγαλε τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, στο τουρνουά στην Καρδίτσα και τόνισε σε δηλώσεις του ότι είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στα πρώτα «τεστ».

Όπως δήλωσε:

«Κρατάμε κάποια συμπεράσματα, είδαμε την ομάδα περισσότερο λυμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε κάνει τέσσερις δυνατές προπονήσεις πριν το φιλικό με τη Λάρισα και θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενη η εικόνα μας εκεί. Δείξαμε διάθεση, μεγαλύτερο λύσιμο, βάλαμε περισσότερα χέρια στη μπάλα, είχαμε αυτοματισμούς, είδαμε κάποια βελτίωση. Φυσικά είχαμε και κενά διαστήματα, λάθη, κακές αποφάσεις. Ήταν ένα χρήσιμο τουρνουά, δε θεωρώ ότι αυτό το διάστημα κάποια ομάδα είναι έτοιμη. Είμαστε στο σωστό δρόμο, υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε, αυτός όμως είναι και ο λόγος που γίνονται τα τουρνουά, για να καταλαβαίνουν οι παίκτες πως να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και τα παιχνίδια. Γύρισε πολύ γρήγορα ένα ματς και αυτό είναι θετικό».

 

Διαβάστε ακόμη...