Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο Σίντκλεϊ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται σήμερα στη "μάχη" του πρωταθλήματος, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (19:00).
Πηγή: paok24.com
Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο Σίντκλεϊ

Οι "ασπρόμαυροι" ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέγει σε πρώτη φάση 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή.

Από αυτούς, θα "κοπούν" δύο σήμερα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, δεδομένου ότι υπάρχει κι όριο παρουσίας 5 μη κοινοτικών στην αποστολή.

Παράλληλα, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό που έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του Σίντκλεϊ στο βασικό σχήμα. Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, το ένα σενάριο θέλει τον Βραζιλιάνο να ξεκινάει στο αριστερό άκρο και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο "10", ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο τελευταίος στα αριστερά κι ο Καγκάβα να έχει το ρόλο του επιτελικού.

Κατά τα άλλα, ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα οι Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια μπροστά του. Από εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή μοιάζει πιο σίγουρος ο Σβαμπ, με τους Αουγκούστο και Κούρτιτς να διεκδικούν την άλλη θέση, ενώ στην επίθεση ο Μουργκ θα είναι στα δεξιά και ο Σφιντέρσκι έχει τον πρώτο λόγο για την κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λουτσέσκου θα αποφασίσει τόσο για την αποστολή, όσο και για την ενδεκάδα σήμερα, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...