Η έκπληξη με Σίντκλεϊ στην 11άδα

Από paok24.com: Τα πρώτα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με ΠΑΣ
Πηγή: paok24.com
Η έκπληξη με Σίντκλεϊ στην 11άδα

Μια σειρά από πιθανούς σχηματισμούς με αρκετά εμπλεκόμενα πρόσωπα έστησε επί... χάρτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να σκεφτεί τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν τελευταίοι (Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Άκπομ) αλλά και την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Λίνκολν, την πρώτη από τις τρεις διαδοχικές εκτός έδρας που ακολουθούν.

Στην άμυνα, ο Πασχαλάκης αναμένεται να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια μπροστά του, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στον άξονα θα βρεθούν δυο εκ των Σβαμπ, Αουγκούστο, Κούρτιτς, καθώς φαίνεται πως υπάρχει σκέψη παρουσία του Βραζιλιάνου αντί του Σλοβένου.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Μουργκ θα βρεθεί στα δεξιά και για τις θέσεις του επιτελικού μέσου και του αριστερού εξτρέμ, υπάρχουν δυο σενάρια. Το πρώτο θέλει τον Μπίσεσβαρ στο «10» και τον Σίντκλεϊ στα αριστερά. Το δεύτερο θέλει τον Καγκάβα στο «10» και τον Μπίσεσβαρ στα αριστερά.

Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Σφιντέρσκι.

Να θυμίσουμε πως από τους 6 μη κοινοτικούς (Τέιλορ, Σιντκλεϊ, Αουγκούστο, Εσίτι, Καγκάβα, Άκπομ) ένας θα μείνει εκτός 20άδας καθώς υπάρχει όρια παρουσίας 5 μη κοινοτικών στην αποστολή.

Διαβάστε ακόμη...