Ο Λουτσέσκου και οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Από paokday.gr:Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/9, 19:00). Αυτή θα είναι η τρίτη πρεμιέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, στις προηγούμενες μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία.
Πηγή: paokday.gr
Ο Λουτσέσκου και οι πρεμιέρες του πρωταθλήματος στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-0

Ο 52χρονος τεχνικός έκατσε για πρώτη φορά σε παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» στο ελληνικό πρωτάθλημα, στις 20 Αυγούστου του 2017. Αντιμέτωπός του, τότε, ο Λεβαδειακός στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Το ξεκίνημα του στις εγχώριες διοργανώσεις δεν ήταν το αναμενόμενο, η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έβαλε δύσκολα στους «ασπρόμαυρους» και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους δύο συλλόγους ισόπαλους.

Τα κοινά πρόσωπα με τώρα είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο που ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση. Στον πάγκο ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, οποίος αντικατέστησε τον Δημήτρη Λημνιό στο 62ο λεπτό.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Τη σεζόν που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στη ιστορία του ΠΑΟΚ – τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ – ο Λουτσέσκου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νικώντας, στις 25 Αυγούστου του 2018, τον Αστέρας Τρίπολης στο γήπεδο της «Τούμπας».

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 58ο λεπτό από την άσπρη βούλα. Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί βρέθηκαν τότε στο αρχικό σχήμα, ενώ στον πάγκο ήταν οι Τσούμπα Άκπομ ( πέρασε ως αλλαγή στο 82′ στη θέση του Πρίγιοβιτς ) και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ( αντικατέστησε στο 67′ τον Λέο Ζαμπά ).

Διαβάστε ακόμη...