Έτσι ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα ο Λουτσέσκου

Από sfina.gr: Η διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ και επιτέλους η δράση αρχίζει για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή ο Δικέφαλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Τούμπα και θέλει να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην νέα του καμπάνια εντός των ελληνικών συνόρων.
Πηγή: sfina.gr
Έτσι ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε την δυνατότητα αυτές τις μέρες, παρά τις απουσίες των διεθνών, να κερδίσει χρόνο και να βάλει στο «νόημα» όσους έμειναν στην Νέα Μεσημβρία τόσο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όσο και για το πρώτο δύσκολο ράλι αγώνων. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου σε αυτό το διάστημα είχε πρώτιστο μέλημα να ανεβάσει στροφές με αλλεπάλληλες διπλές προπονήσεις, ειδικά την περασμένη εβδομάδα. Ταυτόχρονα αυτό το διάστημα αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να αφομοιώσουν τα θέλω του οι τρεις καινούργιοι (Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Άκπομ).

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, οι απουσίες των Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, λιγοστεύουν τις επιλογές του 53χρονου κόουτς για την ενδεκάδα σε ότι αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή. Θεωρείται δεδομένο πως ανεξαρτήτως της ροής του ματς, οι τρεις νεοφερμένοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι δεν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων και αν όλα κυλήσουν ομαλά στην αυριανή προπόνηση, η ενδεκάδα θα έχει σε υποστηρικτικό ρόλο στον Κάρολ Σφιντέρσκι, τους Μουργκ (δεξιά), Μπίσεσβαρ (αριστερά) και Καγκάβα (επιτελικός).

Ο Λουτσέσκου έχει δώσει μεγάλη βάση στον τομέα της ψυχολογίας και στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης που θα δώσει πόντους από... μόνη της ειδικά σε αυτό το δύσκολο πρώτο κομμάτι της σεζόν που ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί όλοι 100% στα θέλω του.

Διαβάστε ακόμη...