Η αποκάλυψη του ατζέντη: «Ο ΠΑΟΚ επέμεινε πολύ για τον Μουνίρ»

Από sdna.gr:Κίνηση ματ επιχείρηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο ΠΑΟΚ, στοχεύοντας στον 26χρονο Μαροκινό (με ισπανικό διαβατήριο) Μουνίρ Ελ Χανταντί από τη Σεβίλλη, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του!
Πηγή: sdna.gr
Η αποκάλυψη του ατζέντη: «Ο ΠΑΟΚ επέμεινε πολύ για τον Μουνίρ»

Πρόκειται για ένα προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα εξτρέμ. Μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2019 ενώ φέτος το καλοκαίρι η ομάδα του αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο ύψους 10.000.000 ευρώ. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε ενδιαφέρον που να ικανοποιεί τα «θέλω» τους, μπήκε στη λίστα των δανεικών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του, Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, να τον αποκτήσει, επιχειρώντας το μεγάλο κόλπο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sevilla.abc.es :

«Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία, τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Επίσης, ο Άγιαξ έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε...

Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και ιδιαίτερα η Τζένοα που πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση.

Στη Γαλλία, ρώτησαν Νις και Ναντ. Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά πάνω απ' όλα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Με τον Ισπανό ατζέντη να καταλήγει: «Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη ή από την La Liga, όμως οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν του άρεσαν».

 

Διαβάστε ακόμη...