Πως τα μπέρδεψαν και με τον Μπακούτση!

Από paok24.com:Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, προέκυψε πως οι Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης δεν τα βρήκαν με την ΠΑΕ Άρης και πως αποχωρούν από το "Κλεάνθης Βικελίδης", λίγους μόλις μήνες μετά την... αποθέωσή τους από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ που τους χαρακτήριζε ως τα επόμενα... next big things του συλλόγου!
Πηγή: paok24.com
Πως τα μπέρδεψαν και με τον Μπακούτση!

Έναν μήνα αργότερα, το σύνολο των αθλητικών ιστοσελίδων της χώρας ανέφερε πως οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές καταλήγουν στον Ολυμπιακό και προορίζονται για τη Β ομάδα των Πειραιωτών.

Τελικά, ο Πέτρος Μπακούτσης υπολογιζόταν τόσο πολύ από τους "ερυθρόλευκους" που κατέληξε στον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος στην πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε για τον 20χρονο μέσο, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Ολυμπιακός δεν τον απέκτησε το φετινό καλοκαίρι αλλά... νωρίτερα και πως τον άφησε... δανεικό στον Άρη!

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Αλμωπού στις 25 Αυγούστου, ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη.

Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στον Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση).

Μετρά 9 συμμετοχές στην Super League, 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και 40 συμμετοχές στην Κ19 του Άρη πετυχαίνοντας 15 γκολ. Πέτρο, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο».

Βέβαια, η παραπάνω ανακοίνωση... διαφοροποιήθηκε στην πορεία, προφανώς γιατί ζητήθηκε από τον Αλμωπό να τη διαφοροποιήσει. Στη νέα του ανακοίνωση λοιπόν, εκ νέου στις 25 Αυγούστου, ο Αλμωπός Αριδαίας ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση). Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό όπου έμεινε ελεύθερος πριν φορέσει τα κυανόλευκα.

Μετρά 9 συμμετοχές στην Superleague, 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και 40 συμμετοχές στην Κ19 του Άρη πετυχαίνοντας 15 γκολ.

Πέτρο, η μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού σου εύχεται να έχεις υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο".

Τα συμπεράσματα, δικά σας! Σε κάθε περίπτωση, έχουν μαζευτεί τόσες πολλές μεταγραφικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται ο Ολυμπιακός και ο Άρης – ενίοτε και η Νότιγχαμ Φόρεστ – με τελευταία αυτή του Ρόουζ, που από τη μία φαίνεται πως τα δύο σωματεία έχουν... χάσει τη μπάλα και από την άλλη ολοένα και λιγοστεύουν αυτοί που πιστεύουν πως δεν "τρέχει" τίποτα μεταξύ "ερυθρόλευκων" και "κιτρινόμαυρων"...

Διαβάστε ακόμη...