Αναχωρεί Τρίτη για Γιβραλτάρ – “Ανοιχτή” η επιστροφή

Από sfina.gr: Στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει ήδη τον προγραμματισμό για το ταξίδι στο Γιβραλτάρ και το παιχνίδι με την Λίνκολν για την πρεμιέρα των ομίλων του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Αναχωρεί Τρίτη για Γιβραλτάρ – “Ανοιχτή” η επιστροφή

Αυτό που απομένει είναι η απόφαση για τη μέρα της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη και αυτό θα εξαρτηθεί από το σημερινό Δ.Σ της Λίγκας που θα κάνει γνωστό το πρόγραμμα από την 2η μέχρι και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αν ο Δικέφαλος παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, τότε η ομάδα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το ματς της Πέμπτης. Αν όμως οριστεί το ματς για την Δευτέρα στις 20 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ θα κάνει προπόνηση την Παρασκευή το πρωί στο Γιβραλτάρ και μετά θα πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο η αποστολή από το Γιβραλτάρ με την μια να βρεθεί στην Τρίπολη, μέσω Καλαμάτα, αν γίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα την Κυριακή, αν βρεθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για να προπονηθεί ο Δικέφαλος τις δυο μέρες μέχρι την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Το σίγουρο είναι πως η αναχώρηση θα γίνει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου για το παιχνίδι με την Λίνκολν και αυτό έχει αποφασιστεί τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από την διοίκηση. Και αυτό αποφασίστηκε γιατί η πτήση για το Γιβραλτάρ είναι κάπως μακρινή διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών (όπως είχε συμβεί και με το Δουβλίνο) και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θέλει η ομάδα να ταλαιπωρηθεί πετώντας παραμονή του αγώνα. Όπως και να έχει οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα μόλις γίνει γνωστό και το πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...