Ο ΠΑΟΚ πήγε για το κόλπο γκρόσο με Μουνίρ!

Από sfina.gr: Μία εξαιρετική μεταγραφή ποδοσφαιριστή προσπάθησε να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο ατζέντης του παίκτη.
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ πήγε για το κόλπο γκρόσο με Μουνίρ!

Πιο συγκεκριμένα, οι ασπρόμαυροι επιχείρησαν να κάνουν την κίνηση-ματ και να αποκτήσουν τον 26χρονο Μαροκινό (με ισπανικό διαβατήριο) Μουνίρ Ελ Χανταντί από τη Σεβίλλη. Πρόκειται για ένα προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και σαν εξτρέμ και ο οποίος μετακόμισε από την Βαρκελώνη στη Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2019.

Φέτος το καλοκαίρι, η ομάδα του αποφάσισε να τον πουλήσει κοστολογώντας τον στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν υπήρξε ενδιαφέρον κι έτσι τον έβαλε στη λίστα των... δανεικών. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του, Φραντσέσκ Βαλντιβιέσο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα sevilla.abc.es:

«Είχε πολλές προσφορές από αρκετές ομάδες. Στην Ολλανδία τόσο η Αϊντχόφεν, όσο και η Φέγενορντ τον τσέκαραν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Άγιαξ επίσης έδειξε ενδιαφέρον και ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν προχώρησε. Στην Αγγλία, η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ επίσης ενδιαφέρθηκαν έντονα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Από την Ιταλία, η Τζένοα, η Τορίνο και η Νάπολι ασχολήθηκαν. Ιδιαίτερα η Τζένοα πίεσε μέχρι την τελευταία στιγμή, ζητώντας μια απάντηση. Στη Γαλλία, Νις και Ναντ, ρώτησαν για την περίπτωσή του. Προτάσεις υπήρξαν και από την τουρκική Φενέρμπαχτσε, αλλά πάνω απ' όλα από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που επέμεινε πάρα πολύ, μέχρι και δύο ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές».

Με τον Ισπανό ατζέντη να καταλήγει: «Ο Μουνίρ δεν ήθελε να φύγει από τη Σεβίλλη ή από την La Liga. Όμως οι προτάσεις που είχε από την Ισπανία, δεν του άρεσαν».

Διαβάστε ακόμη...