Η απουσία Ζίβκοβιτς και οι επιλογές ενόψει πρεμιέρας

Απο sfina.gr: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν τις απαιτούμενες ανάσες τους την Κυριακή με το τελευταίο τους ρεπό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και κατά την διάρκεια της Δευτέρας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή το απόγευμα (19:00) στην Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Η απουσία Ζίβκοβιτς και οι επιλογές ενόψει πρεμιέρας

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών των Ίνγκι Ίνγκασον, Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Ροντρίγκο Σοάρες περιμένει τις επιστροφές των διεθνών για να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες. Αυτό που τον απασχολεί ιδιαίτερα είναι το θέμα που έχει με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα από την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με την σερβική νομοθεσία ο «Ζίλε» θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του για επτά μέρες, άρα μέχρι την Παρασκευή και αν έχει αρνητικό τεστ να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλη την εβδομάδα των προπονήσεων.

Η – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – απουσία του Σέρβου μεσοεπιθετικού σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί δημιουργεί ζήτημα στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου. Η καλή παρουσία του Αλεξάντρου Μίτριτσα – κυρίως η διάθεση του Ρουμάνου να δείξει πράγματα- δύσκολα θα τον φέρει στην αρχική ενδεκάδα της Κυριακής, παρά τα όσα γράφονται στην πατρίδα του.

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα η τριάδα πίσω από τον φορ θα αποτελείται από τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Σίντζι Καγκάβα και Τόμας Μουργκ, χωρίς να αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μιτρίτσα κατά την διάρκει τα αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...