«Μπαλαδόφατσα ο Μιτρίτσα, αισιοδοξώ για την φετινή πορεία»

Από thessports.gr: Για τον ΠΑΟΚ, την πρώτη εικόνα των Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Άκπομ αλλά και για την Εθνική ομάδα τοποθετήθηκε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Μπαλαδόφατσα ο Μιτρίτσα, αισιοδοξώ για την φετινή πορεία»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα της Εθνικής: «Είναι καλοί παίκτες αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό. Δεν είναι εκείνοι που θα κάνουν διαφορά. Υπάρχει πρόβλημα. Στις μεγάλες ομάδες από τις 11 οι 9 είναι ξένοι. Για αυτό δεν έχουμε και αξιόλογα παιδιά και ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία δεν είναι αυτές που πρέπει για την Εθνική».

Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ο αριστερός μπακ θα δώσει πολλά στην ομάδα, σίγουρα θέλει χρόνο και παιχνίδια. Την ξέρει τη θέση. Ο Ρουμάνος είναι μπαλαδόφατσα. Έχει καλά στοιχεία. Έχει καλές επαφές και καλό μυαλό. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Είναι παίκτης που θέλει την μπάλα στα πόδια του».

Για τον Άκπομ: «Θέλει χρόνο γιατί βρίσκεται έξω από τα νερά του. Τον ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ως παίκτης».

«Όταν είσαι ΠΑΟΚ οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες. Ο Λουτσέσκου ξέρει το υλικό και εύχομαι να μπορέσει να πορευτεί με αυτό. Βέβαια, αν είχαν έρθει και ένας δύο παίκτες θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ξέρει πως να λειτουργήσει την ομάδα. Αισιοδοξώ ότι θα κάνει καλή πορεία φέτος. Είναι για να πάει για πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...