Με νίκη επιστρέφει από την Σερβία το χάντμπολ ανδρών

Με νίκη ολοκλήρωσε το διήμερο φιλικών στην Σερβία το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Ζελζνιτσάρ με 22-31.
Πηγή: acpaok.gr
Με νίκη επιστρέφει από την Σερβία το χάντμπολ ανδρών

Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου μπήκαν από την αρχή συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους. Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 12-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ήταν ακόμα καλύτεροι, ανέβασαν τον ρυθμό στο παιχνίδι τους, και έβγαλαν στο παρκέ αυτά που θέλει ο προπονητής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανεβαίνει σταδιακά η διαφορά του παιχνιδιού, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 22-31.

Στο πρώτο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στην Ντουμπότσιτσα, ο Δικέφαλος έχοντας να διαχειριστεί και την κούραση του ταξιδιού, μπορεί να ηττήθηκε με 24-22, ωστόσο υπήρχε το κέρδος των συμπερασμάτων.

Για τα δύο αυτά φιλικά, ο προπονητής, Πάνος Γούσιος, σχολίασε στο acpaok.gr:

«Ήταν δύο πολύ χρήσιμα φιλικά για την ομάδα μας. Προσπαθούμε να εντάξουμε τα νέα παιδιά στη φιλοσοφία μας. Είχαμε την ευκαιρία δοκιμάσουμε διαφορετικά σχήματα σε άμυνα και επίθεση. Πλέον, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της έναρξης του πρωταθλήματος, οπότε θέλουμε να εμφανιστούμε στην πρεμιέρα όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...