Χρειάζεται χρόνο ο Άκπομ!

Από paok24.com: ιξξΈναν χρόνο μετά την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με την Μπενφίκα στην Τούμπα στις 15 Σεπτεμβρίου 2020, o Τσούμπα Άκπομ φόρεσε ξανά χθες τα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
Χρειάζεται χρόνο ο Άκπομ!

Ο 25χρονος επιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό με τη Βέροια, ωστόσο αυτό που προκύπτει βάσει της εμφάνισης και της γενικότερης εικόνας του, είναι πως θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Βέβαια, από ένα φιλικό παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε πλήρης, κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Ακόμα και έτσι όμως, είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Άκπομ δεν βρίσκεται στην κατάσταση που βρισκόταν πριν "μετακομίσει" στην Μίντλεσμπρο.

Όντας "απομονωμένος" ανάμεσα σε Δημόπουλο και Σκόνδρα, μιας και η μπάλα δεν έφτασε ούτε μία φορά σωστά στα πόδια του, ο Άκπομ "αναλώθηκε" σε εναέριες μονομαχίες με τους δύο στόπερ της Βέροιας, τις περισσότερες εκ των οποίων έχασε, μιας και ουδέποτε δεν ήταν γνώρισμά του η ικανότητα στο "ψηλό" παιχνίδι.

Κάπως έτσι, ο Βρετανός επιθετικός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα παιχνίδι που ολόκληρος ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους, με τον ίδιο να φαίνεται ωστόσο αποφασισμένος να βρει ξανά την "έκρηξη" και τον ρυθμό που τον χαρακτηρίζουν, θέλοντας παράλληλα να αφήσει πίσω του την περσινή σεζόν στη Μίντλεσμπρο και σε ένα πρωτάθλημα που σαφέστατα δεν του ταιριάζει βάσει των χαρακτηριστικών του.

"Σύμμαχος" σε αυτή την προσπάθεια του Άκπομ θα αποτελέσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, υπό τις οδηγίες του οποίου ο 25χρονος φορ πραγματοποίησε ορισμένες από τις καλύτερες εμφανίσεις της έως τώρα καριέρας του.

Διαβάστε ακόμη...