Και πάλι με πέναλτι το τελευταίο γκολ του Καγκάβα πριν από… 419 ημέρες!

Από paokday.gr: Μπορεί να μην βλέπουμε, πλέον, τον Καγκάβα τον προηγούμενων χρόνων, ωστόσο, το όνομά του παραμένει λαμπερό στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Πηγή: paokday.gr
Και πάλι με πέναλτι το τελευταίο γκολ του Καγκάβα πριν από… 419 ημέρες!

Και με αφορμή το τέρμα που σημείωσε σήμερα (4/9), στο φιλικό κόντρα στην Βέροια, το πρώτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, γυρίσαμε τον χρόνο πίσω για να θυμηθούμε πότε είχε βρει δίχτυα τελευταία φορά ο άλλοτε σταρ της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι την τελευταία φορά που είχε σκοράρει, πριν το γκολ στην Βέροια, ήταν πάλι με πέναλτι. Αλλά τότε με τη φανέλα της Σαραγόσα, για την 40η αγωνιστική της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, στον αγώνα με αντίπαλο την Οβιέδο στις 12 Ιουλίου 2020. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ευστόχησε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και μείωσε για την ομάδα του σε 4-2.

Στο φιλικό, λοιπόν, κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία μετά από περίπου 16 μήνες. Ή αλλιώς μετά από 419 ημέρες! Μετά την θητεία του στην Σαραγόσα, βέβαια, που έληξε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός έμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ανενεργός, όταν και κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή του και τον έφερε στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πολύ θα ήθελε να δει ξανά στο γήπεδο, έστω, σε ένα βαθμό τον παλιό Καγκάβα, καθώς είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν θα τον χρειαστεί...

metrosport.gr

Διαβάστε ακόμη...