Πασχαλάκης: «Μόνο νίκη με Κόσοβο και Σουηδία»

Από sfina.gr: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναφέρθηκε στα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα σε Κόσοβο και Σουηδία, τονίζοντας ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο εν προκειμένω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 2ης θέσης.
Πηγή: sfina.gr
Πασχαλάκης: «Μόνο νίκη με Κόσοβο και Σουηδία»

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

Πόσο μπορεί να στοιχίσει η ισοπαλία με τη Γεωργία; «Στο χέρι είναι να μη μας πληγώσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα επιχειρήσουμε. Μόνο νίκη με το Κόσοβο και τη Σουηδία, δεν υπάρχει κάτι άλλο στη σκέψη μας. Είναι τελικοί για εμάς».

Τι πρέπει να διαθέτουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος; «Να έχουμε νοοτροπία νικητή και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Αυτό και μόνο. Σίγουρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα μετά την ισοπαλία στον αγώνα με τη Γεωργία, όμως από τη στιγμή που μαθηματικά διατηρούμε ελπίδες, εννοείται πως θα τις εξαντλήσουμε».

Θα έχει δρόμο ο όμιλός μας, αν δεν κάνουμε το «2 στα 2»; «Ασφαλώς και το ιδανικό θα ήταν το βράδυ της Τετάρτης να μετράμε ισάριθμες νίκες στα ματς που έχουμε μπροστά μας. Και, όπως σας είπα, θα παλέψουμε σκληρά γι'αυτό. Αλλά και μέχρι το τέλος των υποχρεώσεών μας, δεν πρόκειται να κατεβάσουμε ταχύτητα, θα ξεκινάμε κάθε παιχνίδι με γνώμονα τη νίκη για τη συγκέντρωση βαθμών, που, εκτός του αγώνα μας για το Μουντιάλ, θα προσφέρουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...