Το «ευχαριστώ» του Δερμιτζάκη στον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε μετά από την φιλική ήττα της ομάδας του (0-1) από τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια ποιοτική και έτοιμη ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Το «ευχαριστώ» του Δερμιτζάκη στον ΠΑΟΚ

Αρχικά σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε τη δυνατότητα μετά από ένα χρόνο να έρθει ο κόσμος και να παρακολουθήσει μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση κάτι το οποίο είχαμε ανάγκη όλοι.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε τεράστιο βαθμό δυσκολίας, εμείς είμαστε στη δεύτερη φάση προετοιμασίας και από πλευράς παιχνιδιών είναι το λεγόμενο μοντάρισμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια ομάδα που έχει μπει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι μια έτοιμη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ως τακτική να αμυνθούμε στα 2/3 του γηπέδου και να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο κομμάτι της μετάβασης.

Πρώτη φορά δοκιμάσαμε αυτό το πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εντάξει αμυντικά, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ανέβασε ταχύτητες, έκανε το γκολ και εμείς στο 80′ και στο 85′ είχαμε δύο καλές ευκαιρίες.

Πετύχαμε τον στόχο μας για αυτό το παιχνίδι, το αποτέλεσμα δεν μετράει. Να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, ήταν μεγάλη τιμή, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ήδη με την πρόκριση έκανε ένα βήμα, το έχουμε ανάγκη ως χώρα, ο κάθε βαθμός είναι βαθμός για τη χώρα μας. Να ευχαριστήσω τέλος τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο».

Για το ότι δεν ξέρουν πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα: «Μας δυσκολεύει, μας βγάζει εκτός προγράμματος αλλά είναι κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στον προγραμματισμό μας. Πάμε κάπως στα τυφλά. Η θέση που έχουμε ως χώρα δεν είναι τυχαία. Πρέπει κάποιοι να βάλουν κόκκινές γραμμές για να μπορέσουμε να ξαναδούμε καλό ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι ομάδες της πρώτης εθνικής είναι και οι μικρότερες κατηγορίες που τροφοδοτούν χρόνια τις μεγάλες ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...