ΠΑΟΚ σε Σιμόπουλο: «Σήμερα ανενημέρωτος, χθες σιωπηλός»

Από sdna.gr:Σε έντονο ύφος απάντησε ο ΠΑΟΚ στον κυβερνητικό βουλευτή, Στράτο Σιμόπουλο σηκώνοντας το γάντι μετά τις δηλώσεις του τελευταίου: «Όλη η Βόρεια Ελλάδα γνωρίζει για τα σχέδια του κ.Σαββίδη, προφανώς είστε ανενημέρωτος».
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ σε Σιμόπουλο: «Σήμερα ανενημέρωτος, χθες σιωπηλός»

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, μετά την απάντηση από πλευράς Δικεφάλου στο ΥΜΑΘ περί μη διάθεσής τους για συνάντηση με φόντο τη νέα Τούμπα.

Από τον ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν «πως δεν θέλουμε συναντήσεις και συζητήσεις, περιμένουμε πλέον τα έργα» κάνοντας σαφές πως περιμένουν υλοποίηση των δεσμεύσεων που δόθηκαν.

Με σημερινές του δηλώσεις ωστόσο, ο κυβερνητικός βουλευτής, κ. Σιμόπουλος, απάντησε στους «ασπρόμαυρους», βάζοντας στην κουβέντα και τον Ιβάν Σαββίδη, και κάνοντας τρόπον τινά υποδείξεις στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ για τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Η αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν έντονη σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σιμόπουλος, καλά θα κάνει να μην επιδιώκει δημόσιες υποδείξεις και εκτιμήσεις για την επιχειρηματική εμβέλεια και τα σχέδια του κ. Σαββίδη, πράγματα αντίθετα με αυτά που βλέπει και αναγνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος της Β. Ελλάδας. Διότι προφανώς είναι και ανενημέρωτος. Όπως πιθανόν ήταν και πέρυσι όταν ομάδα της πόλης στην οποία εκλέγεται βρέθηκε στο στόχαστρο ομόσταβλού του κι εκείνος απλά...σιώπησε».

Διαβάστε ακόμη...