Σε αδιέξοδο η Μπεσίκτας με τον Λιάγιτς!

Από paok24.com: Κάθε άλλο παρά... χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας για το γεγονός πως ο Αντέμ Λιάγιτς τους έμεινε... αμανάτι!
Πηγή: paok24.com
Σε αδιέξοδο η Μπεσίκτας με τον Λιάγιτς!

Ενδεικτικό είναι το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "fotospor.com", το οποίο φέρει τον τίτλο "Η κρίση με τον Αντέμ Λιάγιτς δεν ξεπεράστηκε" και μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Δεν βρέθηκε τελικά ομάδα για τον Αντέμ Λιάγιτς, ο οποίος αποκλείστηκε από την Μπεσίκτας. Η κατάσταση με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή μετατράπηκε σε κρίση, καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε σε πολλές χώρες.

Σε μίτινγκ που έγινε μεταξύ ανθρώπων της Μπεσίκτας και του μάνατζερ του Λιάγιτς, ο δεύτερος έκανε απαράδεκτα αιτήματα. Στην αρχή, ήθελε το 70% του ποσού που θα λάβει αυτή τη σεζόν ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, ενώ ζήτησε και την ελευθερία του. Φυσικά, δεν υπήρξε συμφωνία.

Γι΄ αυτό, η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ. Νωρίτερα, είχε απορρίψει προσφορά που έλαβε από τη Ρωσία, γιατί η σύντροφός του δεν ήθελε να ζήσει στη Μόσχα.

Έτσι, επειδή ο Λιάγιτς θέλει να μείνει στην Κωνσταντινούπολη, μπορεί να υπογράψει με κάποια ομάδα από την Κωνσταντινούπολη ή μπορεί να επιστρέψει στη χώρα του και να παίξει στην Παρτιζάν".

Διαβάστε ακόμη...