Κληρώνει για ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League

Από sfina.gr: Η περσινή διοργάνωση του Youth League της UEFA έπεσε... θύμα της πανδημίας, όμως η φετινή βρίσκεται προ των πυλών, με 64 ομάδες, μεταξύ αυτών και ο ΠΑΟΚ, να λαμβάνουν μέρος και να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.
Πηγή: sfina.gr
Κληρώνει για ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League

Το μεσημέρι της Τρίτης είναι προγραμματισμένη μάλιστα η κλήρωση από την οποία ο Δικέφαλος θα μάθει τον αντίπαλο του στον πρώτο γύρο, τα παιχνίδια του οποίου είναι προγραμματισμένα για τις 29 Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την UEFA, οι 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί εν συνεχεία και στη δεύτερη φάση, στην οποία θα συμμετέχουν οι 16 ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση. Τα ματς του δεύτερου γύρου είναι προγραμματισμένα για τις 3 και 24 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, οι 32 ομάδες που θα βρεθούν στο "UEFA Champions League path", δηλαδή οι ομάδες Κ19 των 32 συλλόγων που συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ των "μεγάλων" – θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για να προκριθούν στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα... ενωθούν οι ομάδες από τα δύο "μονοπάτια" που θα καταφέρουν να προκριθούν από τις πρώτες φάσεις.

Διαβάστε ακόμη...