Τελευταία μέρα ξεκούρασης, επιστροφή αύριο με απουσίες

Από sdna.gr: Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας θα επιστρέψουν από αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά από τρεις μέρες ξεκούρασης, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές ελέω... Εθνικών ομάδων.
Πηγή: sdna.gr
Τελευταία μέρα ξεκούρασης, επιστροφή αύριο με απουσίες

Τελευταία μέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, στους οποίους είχε δοθεί τριήμερο ρεπό μετά από την πρόκριση επί της Ριέκα.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα βρεθούν και πάλι στη Νέα Μεσήμβρια για να πιάσουν... δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει γεμάτο... απουσιολόγιο, αφού αρκετοί παίκτες έχουν κληθεί από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς των χωρών τους, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος θα ενσωματωθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ οι Γιώργος Κούτσιας και Χάρης Τσιγγάρας θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, θα ταξιδέψει στη Σερβία, ο Γιάσμιν Κούρτιτς κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας, ενώ ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι σταθερά στις επιλογές για την εθνική Πολωνίας.

Τέλος ο Ενέα Μιχάι είναι μέσα στις κλήσεις για την εθνική ομάδα της Αλβανίας συμπληρώνοντας τους παίκτες που δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...