«Όλοι ξέρουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr:Ιστορικές στιγμές ζει η Λίνκονλ, που στην παρθενική της εμφάνιση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League (16/9, 19:45) και ο πρόεδρος της ομάδας, Ντίλαν Βιάγκας μίλησε για την κλήρωση, στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
Πηγή: thessports.gr
«Όλοι ξέρουμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του, τονίζοντας ότι όλοι γνωρίζουν την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνκονλ θα «γνωρίσει» την Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, στις 9 Δεκεμβρίου (22:00).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Προφανώς δεν έχουμε αυταπάτες, ξέραμε ότι σε όποιο όμιλο και να κληρωνόμασταν θα ήταν δύσκολο για εμάς. Το γνωρίζαμε. Σίγουρα έχουμε παίξει με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και πιστεύω ότι κάναμε δύο πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτούς τους αγώνες. Πήραμε την ισοπαλία στη Σλοβακία και πιστεύω ότι αξίζαμε ακόμα περισσότερα όταν παίξαμε εντός έδρας (σ.σ. η Σλόβαν επικράτησε με 1-3). Ξέρουμε ότι η Κοπεγχάγη έπαιξε στο Champions League , ενώ έχουμε αντιμετωπίζει και την Μίντιλαντ το 2015, οπότε γνωρίζουμε πως είναι να αντιμετωπίζεις ομάδα από την Δανία. Όσο για τον ΠΑΟΚ, όλοι ξέρουμε τους οπαδούς του και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο και θα είναι εξαιρετική εμπειρία για εμάς. Όπως σας είπα, δεν έχουμε αυταπάτες, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο για εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...