«Με τον Τζόλη είναι διαφορετικά, μπορεί να δώσει πολλά στη Νόριτς»

Από sdna.gr: Για τις πρώτες του εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Premier League αλλά και την παρουσία του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλη, που σημείωσε ότι παίρνει τα μαθήματά του, αποθεώνοντας παράλληλα το Golden Boy του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: sdna.gr
«Με τον Τζόλη είναι διαφορετικά, μπορεί να δώσει πολλά στη Νόριτς»

Για τα πρώτα παιχνίδια στην Premier League: "Ήταν δύσκολα μέχρι τώρα (στην Premier League) γιατί παίξαμε με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν πήραμε κάτι από αυτούς τους αγώνες, αλλά κοιτάμε μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα, αλλά και για μένα. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι γιατί στην Premier League κάθε λάθος δίνει ένα γκολ στον αντίπαλο.

Είναι πολύ πιο δύσκολα σε σχέση με την Championship, οπότε πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε πέρσι, γιατί θα σε διαλύσουν. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια και θα έχουμε κέρδος από όλο αυτό".

Για το πώς περνάει στην πόλη: "Είναι καλά μέχρι στιγμής. Τα παιδιά, όλοι στην ομάδα είναι φιλικοί. Ο τρόπος ζωής είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ, το ίδιο κι ο Χρήστος (Τζόλης). Πιστεύω θα τα πάμε καλά. Δεν έχω συνηθίσει τον καιρό, νομίζω είναι το πιο δύσκολο απ όλα". (γελάει)

Για την παρουσία του Χρήστου Τζόλη στην ομάδα: "Με τον Χρήστο εδώ είναι διαφορετικά, παίζαμε μαζί στην Ελλάδα, στην ίδια ομάδα και την ίδια πλευρά μάλιστα. Αυτό είναι σημαντικό. Τον ξέρω καλά, το ίδιο κι αυτός. Χαίρομαι πολύ που είναι εδώ. Όταν έμαθα ότι θα έρθει στην ομάδα, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο. Ο Χρήστος μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα, όχι μόνο απέναντι σε ομάδες της Championship. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει, αλλά όχι μόνο αυτό. Είναι ικανός στην άμυνα, είναι σπουδαίος για την ομάδα".

Για τους φιλάθλους της Νόριτς: "Είναι πολύ σημαντικοί για μας. Όταν αισθάνομαι αδύναμος στο γήπεδο, παίρνω ενέργεια από αυτούς. Μακάρι να είναι γεμάτο το γήπεδο κάθε φορά".

Διαβάστε ακόμη...