Κούδας: “Αργήσαμε να πάρουμε παίκτες, ο Ιβάν είναι ήδη στη Ρωσία…”!

Από sfina.gr: Απαλλαγμένος από άγχος είναι πλέον ο Γιώργος Κούδας, όπως δήλωσε στην TV-100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ", σχετικά με τον ΠΑΟΚ, φυσικά...
Πηγή: sfina.gr
Κούδας: “Αργήσαμε να πάρουμε παίκτες, ο Ιβάν είναι ήδη στη Ρωσία…”!

Ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε:

-"Είχα ένα διπλό άγχος το τελευταίο διάστημα και μια πίεση, από τη μία για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε η σύζυγός μου, από την άλλη η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους, που έπρεπε να επιτευχθεί. Ήμουν πολύ σφιγμένος πριν το ματς, μετά την εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στην Κροατία είδαμε τον πραγματικό ΠΑΟΚ, αυτόν που θέλουμε να βλέπουμε όλοι μας"!

-"Η ομάδα είχε πάθος, δύναμη, σωστή τακτική και πήρε πανάξια την πρόκριση, αλλά προς το τέλος, όταν ακόμη το σκορ ήταν 0-1 και ενώ είχαμε τρία δοκάρια και ευκαιρίες, εκεί ανησυχήσαμε λίγο, μήπως μπει κανένα γκολ κατά λάθος από τη Ριέκα και θα μας αδικούσε το αποτέλεσμα. Το δίκαιο ήταν να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και έτσι έγινε".

-"Αργήσαμε για τις μεταγραφές, έπρεπε να έρθουν νωρίτερα αυτοί οι παίκτες, να τους έχει από την αρχή της προετοιμασίας ο προπονητής, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ και πιστεύω ότι θα ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα στο πρωτάθλημα".

-"Δεν είδε κανένας τον Ιβάν Σαββίδη στην Χαλκιδική, δεν μπόρεσα ούτε εγώ να τον συναντήσω, αλλά τώρα έχει φύγει, επέστρεψε στη Ρωσία και μιλάει μέσω Skype με τα μέλη της διοίκησης. Ο κορονοϊός μας απέτρεψε να δούμε τον πρόεδρο".

Διαβάστε ακόμη...