Προσπάθεια για ακόμα μία μεταγραφή

Από sportime.gr: Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κάνει ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προκειμένου να «κλείσει» το ρόστερ της σεζόν.
Πηγή: sportime.gr
Προσπάθεια για ακόμα μία μεταγραφή

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει (ή τουλάχιστον αυτή η διάθεση υπάρχει), καθώς οι «ασπρόμαυροι» κάνουν προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο φινάλε της και στον ΠΑΟΚ παλεύουν προκειμένου να κάνουν ακόμα μία μεταγραφή προκειμένου να δυναμώσουν ακόμα πιο πολύ την ομάδα και θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της σεζόν.

Ο Δικέφαλος έχει κάνει συνολικά έξι μεταγραφές, αν βάλουμε σε αυτές και τις δύο που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο Μιτρίτσα έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές λεπτομέρειες, ενώ ο Σίντκλεϊ ήρθε χθες (26/8) και απομένει η επισημοποίηση της συμφωνίας για τον δανεισμό του.

Οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να φέρουν στην Τούμπα έναν ποιοτικό παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση 10 και θα ανεβάσει σκαλοπάτι στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η υπόθεση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο παραμένει ανοιχτή, με τον Ιταλό βέβαια να μπορεί αν αποκτηθεί και μετά τις 31 Αυγούστου, καθώς έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ μετά τις 15 Αυγούστου.

Άλλωστε, την επιθυμία να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής εξέφρασε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ριέκα που σηματοδότησε την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

«Ελπίζω πως ναι», ήταν η απάντησή του στην ερώτηση για το αν περιμένει κι άλλη μεταγραφική κίνηση, δείγμα της επιθυμίας που υπάρχει αλλά και των προθέσεων.

Μένει λοιπόν να φανεί αν τελικά στον ΠΑΟΚ καταφέρουν να κάνουν ακόμα μία προσθήκη, σε μία θέση που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και να προσθέσει ποιότητα.

Διαβάστε ακόμη...