«Ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες μου!»

Από thessports.gr: Για την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Conference League, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ριέκα στην Κροατία.
Πηγή: thessports.gr
«Ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες μου!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του OPEN TV:

«Ήταν οι καλύτερες ημέρες γιατί ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν, το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρεθούμε στην φάση των ομίλων. Ήταν κάτι που το χρειάζονταν πάρα πολύ οι παίκτες για την ψυχολογία τους.

Ήταν μια πολύ δίκαιη πρόκριση στους ομίλους, είναι στα θετικά και ότι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα έχοντας πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Conference League, είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει βελτίωση, νομίζω πώς σήμερα διαχειριστήκαμε καλύτερα τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Εξελισσόμαστε στο παιχνίδι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση του Μιτρίτα. Είμαι χαρούμενος με την προσθήκη του Άκπομ και του Σίντκλεϊ».

Διαβάστε ακόμη...