ΠΑΟΚ: Μετά τον Άκπομ, ακολουθούν Μιτρίτα - Σίντκλεϊ!

Από sdna.gr: Η υπόθεση φορ έκλεισε με την άφιξη του Τσούμπα Άκπομ στη Θεσσαλονίκη, με τους ασπρόμαυρους να δρομολογούν τις εξελίξεις για Μιτρίτα και Σίντκλεϊ.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Μετά τον Άκπομ, ακολουθούν Μιτρίτα - Σίντκλεϊ!

Αρκετά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στις τάξεις του ΠΑΟΚ καθώς σε πρώτο πλάνο έχει μπει ο «τελικός» με τη Ριέκα δεδομένου πως παίζεται το εισιτήριο της πρόκρισης και οι Θεσσαλονικείς δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αποχαιρετήσουν τόσο πρόωρα τη διοργάνωση, έχοντας ως στόχο μια καλή πορεία στην Ευρώπη!

Από την άλλη, δρομολογούνται και εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο με τον Τσούμπα Άκπομ να ανοίγει το χορό των αφίξεων καθώς από το βράδυ της Τρίτης (24/8) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας «τρέχουν» τα διαδικαστικά για την ανακοίνωσή του.

Σκυτάλη παίρνουν οι Αλεξάντρου Μιτρίτα και Φερέιρα Σίντκλεϊ δεδομένου πως οι συζητήσεις του Δικεφάλου είναι αρκετά προχωρημένες και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Ρουμάνοι μπήκαν ήδη σε λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον αριστερό εξτρέμ της New York, αποκαλύπτοντας το συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ αλλά και το ποσό που θα καταβάλλει στην ομάδα του για την απόκτηση των δικαιωμάτων του υπό καθεστώς δανεισμού.

Στην εξίσωση της συζήτησης βρίσκεται και ο αριστερός μπακ της Ντιναμό, ο οποίος μετακομίζει από τον Μίρτσεα Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως οι Ουκρανοί ποντάρουν πολλά στον Βιτάλι Μικολένκο, ο οποίος μοιάζει βασικός και αναντικατάστατος και ως τούτου προκρίθηκε η λύση του δανεισμού για τον Σίντκλεϊ!

Το βέβαιο είναι πως η Πέμπτη φαντάζει μια άκρως κομβική ημέρα σε όλα τα επίπεδα, με αρκετή κινητικότητα...

Διαβάστε ακόμη...