ΠΑΟΚ - Μιτρίτα: «Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας»

Από sdna.gr: Δημοσίευμα από τη Ρουμανία παρουσιάζει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τη New York για τη μετακίνηση του Αλεξάντρου Μιτρίτα στους Θεσσαλονικείς. «Καμία πιθανότητα για την Κραϊόβα...» τονίζουν οι Ρουμάνοι!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ - Μιτρίτα: «Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας»

Ολοταχώς για deal με Μιτρίτα φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ καθώς οι ασπρόμαυροι έφτασαν σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Υόρκης για την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού. Όπως τονίζουν οι Ρουμάνοι, ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ενώ στον ποδοσφαιριστή προσφέρεται συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ, κοινώς 50.000 ευρώ το μήνα.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν τα χρήματα του ΠΑΟΚ είναι διπλάσια από αυτά που μπορεί να πρσφέρει η Κραϊόβα, η οποία ενδιαφέρθηκε έντονα για την περίπτωσή του αλλά η συγκεκριμένη προοπτική για τον Μιτρίτα δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ο δανεισμός του στην Αλ Αχλί τερματίστηκε καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν απλήρωτος για τρεις μήνες και παρά το γεγονός ότι υπήρχε η πρόβλεψη να παραμείνει εκεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, εν τέλει αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

Βεβαίως μένει να ξεκαθαρίσει και το διαδικαστικό ανάμεσα σε Αλ Αχλί και New York προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την επικύρωση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...