«Μεγάλη η προοπτική του Τζόλη, άλλο το επίπεδο της Premier League»

Από paok24.com: Το ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς ήταν ονειρικό, με δύο γκολ και δύο ασίστ κόντρα στη Μπόρνμουθ για το Carabao Cup, με τον προπονητή του, να στέκεται στην προοπτική του, αλλά να αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, τόσο για τον 19χρονο, όσο και για τους άλλους νεαρούς που ήρθαν πρόσφατα στα «Καναρίνια».
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλη η προοπτική του Τζόλη, άλλο το επίπεδο της Premier League»

«Μπορούμε να πούμε ότι οι νεαροί παίκτες μας μπορούν να αγωνιστούν εναντίον αντιπάλων επιπέδου Championship. Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί. Η Premier League είναι άλλο επίπεδο. Δε θα τους επαινέσω και τόσο πολύ, αλλά κάποιες μεταγραφές μας, έδειξαν την προοπτική τους.

Ο κόσμος μπορεί να κάνει κριτική για τον Τζος Σάρτζεντ και το ρεκόρ των γκολ του ή για το ότι ο Μπράντον Ουίλιαμς δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ο Τζόλης που είναι 19 χρονών και προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί του. Πρέπει να δείξουν ότι έχουν τη δυνατότητα για τέτοιες εμφανίσεις και στην Premier League. Σε αυτό το παιχνίδι, μας έδειξαν ότι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν και αναμφισβήτητα, έκαναν πολύ καλές ατομικές εμφανίσεις. Δεν πετάω στα σύννεφα, όπως επίσης δεν ήμουν απογοητευμένος μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε δείξει ότι υπάρχει πολλή προοπτική στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως όταν οι νεαροί παίκτες προσαρμοστούν περισσότερο, μπορούμε να δείξουμε μια καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο» είπε ο Φάρκε.

Διαβάστε ακόμη...