Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου για Σίντκλεϊ

Από sfina.gr: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σίντκλεϊ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αφού σύμφωνα και με τα ουκρανικά ΜΜΕ οι συζητήσεις του Δικεφάλου με την Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο.
Πηγή: sfina.gr
Η συμφωνία ΠΑΟΚ – Ντιναμό Κιέβου για Σίντκλεϊ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportarena.com ο 26χρονος Βραζιλιάνος μπακ θα έρθει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός ως στο τέλος της σεζόν, ενώ οι Ουκρανοί έχουν βάλει στην συμφωνία και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας αναφέρει :

"Η διοίκηση του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Ντιναμό για τον δανεισμού του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού Σίντκλεϊ.

Αν οι δυο ομάδες τα βρουν ο Βραζιλιάνος θα μεταβεί ως δανεικός στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν με υποχρεωτική οψιόν εξαγοράς ύψους 2.000.000 ευρώ. Ταυτόχρονα η ελληνική ομάδα δεν θα πληρώσει κάποιο ποσό για τον δανεισμό του παίκτη.

Από τότε που μετακόμισε στη Ντιναμό το 2018 ο Σίντκλεϊ έχει παίξει 33 αγώνες για την ομάδα όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Τη καινούργια σεζόν, ο Βραζιλιάνος έλαβε μέρος σε δύο ματς της ομάδας του Μιρτσέα Λουτσέσκου παίζοντας συνολικά 28 λεπτά στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...