Λεπίνιτσα : “Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση αρκεί να είμαστε… γενναίοι”

Από sfina.gr:Για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, την υπερπροσπάθεια στην Τούμπα και την προσωπική του απόδοση μίλησε ο σκόρερ της Ριέκα, Ιβάν Λεπίνιτσα με αφορμή τον σημερινό αγώνα της αντιπάλου του Δικεφάλου κόντρα στην Σίμπενικ εκτός έδρας.
Πηγή: sfina.gr
Λεπίνιτσα : “Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση αρκεί να είμαστε… γενναίοι”

Ο νεαρός χαφ της Ριέκα αρχικά είπε : "Θα θυμάμαι πάντα αυτό το γκολ γιατί είναι το πρώτο μου σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σκόρερ, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γκολ για την ομάδα γιατί τώρα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να περάσουμε. Στο τέλος, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κρίμα για το γκολ που δεχτήκαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά συμβαίνει. Παίζουμε όμως στην έδρα μας στην ρεβάνς και όλα ξεκινάνε από την αρχή. Μπορούμε να πάμε για τη νίκη την Πέμπτη".

Για το γκολ στην τελευταία φάση από πλευράς ΠΑΟΚ και για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα : "Υπάρχουν κάποιες αρνητικές σκέψεις για την εξέλιξη του ματς στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει πολύ νωρίτερα, αλλά τελικά πέτυχε το γκολ στην τελευταία φάση. Σίγουρα αισθανόμαστε μια μικρή πικρία αλλά αν κάποιος μας είχε προσφέρει την ισοπαλία πριν από το παιχνίδι... θα είχαμε υπογράψει αμέσως! Είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες και μια από αυτές κατέληξε στα δίχτυα. Κρατήσαμε καλά, αμυνθήκαμε σωστά και δεν ήμασταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί εκεί είναι παθιασμένοι. Υπήρχε πολύ κόσμος στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν ωραία και ποδοσφαιρική".

Για τον αγώνα με την Σίμπενικ και την κούραση που μπορεί να υπάρχει στην ομάδα : "Υπάρχει λίγη κούραση μετά το παιχνίδι και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί έχουμε έναν απαιτητικό αγώνα με τη Σίμπενικ. Ο προπονητής πιθανότατα θα κάνει rotation και θα ξεκουράσει μερικούς παίκτες, αλλά όποιος παίξει θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Για εμάς, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας μετά την ήττα στο Όσιγιεκ. Παίζουμε εντός έδρας, είμαστε καλύτερη ομάδα από την Σίμπενικ και θέλουμε το τρίποντο".

Για το αν η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι της σεζόν για την Ριέκα : "Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Θα ήταν ωραίο να μπούμε στους ομίλους και να παίξουμε άλλα έξι ευρωπαϊκά ματς. Μπορούμε να μπούμε για τα καλά στην ευρωπαϊκή σκηνή με αυτούς τους έξι αγώνες στους ομίλους, κάτι που είναι σημαντικό τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους παίκτες. Όλοι πρέπει να παλέψουμε για αυτό και όλοι πρέπει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να περάσουμε, ειδικά στο γήπεδο μας, με τους οπαδούς μας. Η ατμόσφαιρα στο "Ρουγέβιτσα" είναι πάντα πολύ καλή. Με τη βοήθειά τους μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στην έδρα μας και να μπούμε στο παιχνίδι πιο... γενναία. Ωστόσο, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς".

Διαβάστε ακόμη...