Φάρκε για την αλλαγή του Γιαννούλη: «Δεν ήθελα να τον ντροπιάσω, παίζει πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο»

Από sdna.gr:Τι είπε ο προπονητής της Νόριτς για την αλλαγή του Δημήτρη Γιαννούλη στο ημίχρονο της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τη Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή: sdna.gr
Φάρκε για την αλλαγή του Γιαννούλη: «Δεν ήθελα να τον ντροπιάσω, παίζει πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο»

Η Νόριτς ηττήθηκε με 5-0 από τους πρωταθλητές για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 ο Ντάνιελ Φάρκε αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Έλληνα αμυντικό.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο τεχνικός της Νόριτς εξήγηε ότι ήταν μια απόφαση που πήρε για να προστατέψει τον Γιαννούλη, σημειώνοντας πως πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη για την ομάδα.

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε τον αγώναα με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα» ανέφερε ο Φάρκε.

Διαβάστε ακόμη...