Μιτρίτα : “Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά…”

Από sfina.gr: Για την πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ και τις επαφές που έχει με την ομάδα της γενέτειρας του μίλησε ο Αλεξάντρου Μιτρίτα.
Πηγή: sfina.gr
Μιτρίτα : “Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον ΠΑΟΚ, αλλά…”

Ο 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Κραϊόβα και κάνει προπονήσεις με την Ουνιβερσιτατέα όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις δηλώσεις του, περιμένοντας να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το τέλος του δανεισμού του στην Αλ Αχλί.

Ο Μιτρίτα έδωσε το παρών στο γήπεδο της Ουνιβερσιτατέα για τον αγώνα που έχει σήμερα (21/8) με την Γκαζ Μετάν και πριν μπει στα επίσημα μίλησα σε ρουμανικά ΜΜΕ.

"Δεν ξέρω τίποτα, περιμένω να μιλήσει ο ατζέντης μου, όλα εξαρτώνται από την απόφαση των ανθρώπων από τη Νέα Υόρκη. Ξέρετε πολύ καλά τα συναισθήματά μου για αυτήν την ομάδα (σ.σ Ουνιβερσιτατέα) αλλά ανήκω στη Νέα Υόρκη και δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο. Ο μάνατζερ μου μιλά στη Νέα Υόρκη σχεδόν κάθε μέρα και θα έχουμε νέα τις επόμενες ημέρες", είπε αρχικά ο Μιτρίτα.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα μαζί με τον Ράζβαν Λουτσέσκου : "Αντιλαμβάνεστε ότι είναι μια μεγάλη προσφορά για μένα. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια προσφορά όπως αυτή του ΠΑΟΚ, αλλά αγαπώ την Κραϊόβα, έχω ακόμα συμβόλαιο με τη Νέα Υόρκη και στο τέλος αυτοί θα αποφασίσουν για μένα".

Ακόμα κι αν η προσφορά από πλέυράς ΠΑΟΚ τον ευχαριστεί ο Μιτρίτα άφησε να εννοηθεί μέσα από τις δηλώσεις του ότι η πρώτη επιλογή παραμένει η επιστροφή του επί ρουμανικού εδάφους για την ομάδα από την Κραϊόβα.

Διαβάστε ακόμη...