“Επιλέγει ανάμεσα σε Γαλλία ή Τσάμπιονσιπ ο Μπάμπα – Δεν θέλει επιστροφή στην Ελλάδα”

Από sfina.gr:Εντός της επόμενης εβδομάδας προσδιορίζουν το χρονικό σημείο της απόφασης του Μπάμπα Ράχμαν, οι συμπατριώτες του, για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από την στιγμή που βρίσκεται εκτός πλάνων του Τόμας Τούχελ στην Τσέλσι.
Πηγή: sfina.gr
“Επιλέγει ανάμεσα σε Γαλλία ή Τσάμπιονσιπ ο Μπάμπα – Δεν θέλει επιστροφή στην Ελλάδα”

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στην ιστοσελίδα ghanasoccernet.com ο 27χρονος αριστερός μπακ που έκανε ένα πολύ καλό εξάμηνο πέρσι στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τους πρωταθλητές Ευρώπης έχει στα χέρια του τουλάχιστον τέσσερις προτάσεις και αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για το που θα αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν.

Η Τσέλσι έχει δεχτεί προτάσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από την γαλλική Ρεμς, δυο ομάδες της Τσάμπιονσιπ (Ρέντινγκ και Μίντλεσμπρο), τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ο Μπάμπα δεν δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ένα δίλημμα ανάμεσα στο να πάει στην Γαλλία ή να συνεχίσει την καριέρα του επί αγγλικού εδάφους σε ομάδες που θα δώσουν την μάχη τους για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τόσο η Ρέντινγκ όσο και η Μίντλεσμπρο έχουν καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι που καλύπτουν το ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει με τους "μπλε" ενώ αμφότερες του έχουν τάξει βασικό ρόλο με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Η Ρεμς που είχε πάρει πάλι δανεικό τον Μπάμπα την σεζόν 19-20 κατέθεσε και αυτή την πρόταση της, αλλά αρκετά κάτω από τα όσα θέλει η Τσέλσι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γκανέζος θα προτιμούσε να παίξει ξανά στην Γαλλία, αλλά αν δεν τα βρει η Τσέλσι με την Ρεμς, τότε σχεδόν... αναγκαστικά θα επιλέξει μια από τις δυο ομάδες της Τσάμπιονσιπ.

Διαβάστε ακόμη...